26.11.2016

Elämää ruudun toiselta puolelta

Mä kirjotin blogia monta vuotta sitten säännöllisesti, jotenkin oon ruvennu kaipaan sitä taas. Kokeillaan jos nyt lähtis taas rullaamaan. Noh, mitäs sitten mun elämään tällä hetkellä kuuluu.... Kuukausi takaperin sairastin keuhkokuumeen ja sen myötä tuli kuukauden mittainen urheilutauko. Se oli hiton vaikeeta, kun on tottunu urheilemaan 4-5 kertaa vähintään viikossa. Nyt kun on taas päässyt urheilun makuun, niin ai että. Tais tauko tehdä hyvää. Niin ja käynhän mä koulussakin muutaman kerran viikossa.
Bataattiranskalaisia, kesäkurpitsaa, ruusukaalia, porkkanaa ja parsakaalia, NAM // Crossfittiä Crossfitin perään. Oon niin onnellinen, että  reilu 1,5 vuotta sitten päätin tän aloittaa.
Mun pieni kulta, Tarzan // Ollaan nyt muutama kuukausi asuttu Tuomaksen kanssa meiän omassa kodissa.  Jouluakin on saatu pikku hiljaa näkyvii.
Mikä onkaan parempaa, kun höntsät kotivaatteet ja lämpöset töppöset // Tein marraskuun alussa ensimmäisen satsin pipareita. Maistu taas vuoden tauon jälkeen ! Nuo piparit onkin aika päiviä sitten mennyt parempiin suihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti